Almare Spa & Gym
Almare Spa & Gym

Το Almare σημαίνει ευδαιμονία στην γλώσσα "quenya" των ξωτικών. Ένα όνομα από έναν άλλο κόσμο, από ένα μαγικό τόπο. Το Almare είναι μια κατάσταση όπου μόνο η χαλάρωση, η ευτυχία και η ομορφιά μπορούν να λάβουν μέρος. Υπάρχει πέρα ​​από την πραγματικότητα και από το χρόνο. Καλώς ήλθατε στο Σπα και στο γυμναστήριο όπου η μαγεία υπάρχει.

Τι κάνουμε

Το σπα και το γυμναστήριο βρίσκονται στο ξενοδοχείο Cook's Club στη Χερσόνησο. Το έμπειρο προσωπικό μας προετοιμάζει και προσφέρει κορυφαίες προτάσεις ευεξίας για χαλάρωση, αποτοξίνωση, απώλεια βάρους, υγεία και ομορφιά . Το ειδικό προσωπικό μας στο γυμναστήριο προσφέρει προγράμματα γυμναστικής προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, personal training, small group exercise, bootcamps, πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα μέσω της " Martial and Survival Arts and Science Academy ". Στο κέντρο της Χερσονήσου, σας περιμένουμε να συναντήσετε μια διαφορετική εμπειρία.

Next

Θεραπείες Σπα

Αναδείξτε τον πιο όμορφο ελκυστικό σας εαυτό, απογειώνοντας τη διάθεσή σας. Με σύμμαχο την εμπειρία, τον υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό και μία σειρά από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς, αποκτήστε σήμερα την καλύτερη εικόνα που είχατε ποτέ. Αναζητήστε στο Almare τα μυστικά της ελκυστικής και επιμελημένης εμφάνισης και μοιραστείτε τα... χωρίς ενδοιασμούς!

Next

Γυμναστήριο

Νιώστε πιο υγιείς και δυνατοί από ποτέ! Επιλέξτε σήμερα την αθλητική δραστηριότητα που σας ταιριάζει, με εφόδια τους καλύτερους επαγγελματίες, τον σύγχρονο εξοπλισμό και τους ανανεωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για κάθε προτίμηση. Επίσης δοκιμάστε τα τμήματα πολεμικών τεχνών ή αυτοάμυνας που σας προσφέρουμε.

Next

Η Δουλειά μας

Βρείτε την επιδίωξη σας

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Εγγραφείτε στο Newsletter μας αν επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε προσφορές και δώρα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας: